Inloggningsområde

 

Vi ställer alltid upp!

Har du frågor om våra produkter och tjänster?

Ring oss på:

08-444 16 70

Eller mejla oss på: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.se

 

 

 
 

Produktionsmaskiner: leasa istället

Att skaffa nya uppdrag är en utmaning. Det råder konkurrens överallt och det är inte alltid lätt att hänga med. I synnerhet stora uppdrag som snabbt blir riskfyllda med kontrakt som stipulerar straffavgifter om man inte klarar av vissa tidsgränser. Många gånger har man svårt att skaffa nya och snabbare produktionsmaskiner på grund av bristande likviditet, eftersom en stor del av kapitalet går till att införskaffa det material som krävs för produktionen. Det betyder att man oftast måste tacka nej till viktiga uppdrag på grund av de ekonomiska riskerna.

I sådana lägen är leasing en möjlighet. Likviditeten blir inte lidande och balansräkningen påverkas inte. Flexibiliteten ger möjlighet att reagera snabbare på kundens önskemål, och säsongsbetingade toppbelastningar hanteras lättare tack vare överkomliga avbetalningar.

Med leasing som finansiering kan du genom att välja en kort avtalstid se till att du kan förnya maskinparken tidigare, eller så kan du genom längre avtalstider hålla lägre månadsbetalningar. Dessutom har företagaren som leasingtagare alltid valet att vid avtalstidens slut lämna tillbaka utrustningen eller köpa den.