Inloggningsområde

 

Vi ställer alltid upp!

Har du frågor om våra produkter och tjänster?

Ring oss på:

08-444 16 70

Eller mejla oss på: serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.se

 

 

 
 

Leasing: Det medelstora företaget i centrum.

Vi är inriktade på att ge stöd till små och medelstora företag. Ofta är det nämligen just de företagen som håller näringslivet i gång. Därför har vi anpassat våra finansieringstjänster till deras behov och möjligheter. Vi vill vara deras pålitliga partner.

 

GRENKE erbjuder små och medelstora företag möjligheten att helt enkelt leasa modern och ofta kostsam IT-utrustning, i stället för att de ska behöva binda sina värdefulla kapitalresurser i dem. Även om det bara gäller mindre investeringar går vi in för rimliga och rättvisa villkor.

 

Det är nämligen framför allt en sak vi har för ögonen: våra relationer. I varje enskild relation, vare sig det gäller en återförsäljare eller en kund, vet vi att det alltid rör sig om en speciell partner med speciella behov. Därför är våra ledord kompetents och engagemang, transparens och hederlighet, uppriktighet och ett personligt bemötande.

 

Det är dina behov och dina idéer som utgör basen för våra tjänster. Vi är både leverantörs- och bankoberoende, och på så sätt kan vi i alla lägen erbjuda största möjliga flexibilitet.

 

Vi erbjuder inte bara dig en lämplig finansieringslösning för din IT utrustning. Leasing är också väl anpassat för följande affärsområden. GRENKE erbjuder dig attraktiva finansieringslösningar skräddarsydda för ditt specifika behov.

 

Leasa smart: Ramavtal

Vill du ha planeringssäkerhet och samtidigt njuta av maximal flexibilitet?

Då är Ramavtal helt rätt för dig.

Vill du veta mer? Titta på videon! Klicka här.

 

Elektronisk eSignature förenklar

GRENKEs kunder och partners kan från och med nu kunna signera avtal elektroniskt, vilket är tidsbesparande och ger dig större flexibilitet. Läs mer om detta:

 

eSignatur video

Ja, det är verkligen så enkelt att underteckna ett avtal. Titta på videon för att se själv.

 

IT-leasing som möjlighet

Inför dagens oerhörda konkurrens- och innovationspress satsar många företag numera på leasingmodeller när de skaffar ny IT-utrustning. IT-leasing blir allt mer populärt när det gäller allt från telekommunikationsanläggningar och servrar till notebook-datorer. Läs mer

 

För oss är den personliga kontakten viktig!

När det gäller ekonomi vänder man sig inte till vem som helst. Och viktiga investeringsbeslut fattar man inte utan vidare. För oss på GRENKE är det därför viktigt att föra ett förtroendefullt samtal med våra kunder på ort och ställe – och vi tar oss tid till det. Din närmaste personliga samtalspartner hittar du här Lokaliseringsöversikt

 

Bli en GRENKE Partner!

Erbjud dina kunder leasing som en extra finansieringslösning eller som ett alternativ till köp. GRENKE erbjuder dig användarvänliga verktyg som gör din leasing eller hyr affär så enkel och snabb som möjligt. Om du vill veta mer vänligen kontakta oss här.